No existen sanadores, sí personas, pequeños-grandes guías y maestros que nos ayudan a avanzar, a reconocer y aprovechar nuestro potencial, a encontrarnos a nosotros mismos, a ser autosuficientes y alegres. Libres. Sin miedo.

martes, 9 de junio de 2015

#LaVidentDeLaLlunaPlena y vivir el presente en QdImaginació

Josep de QdImaginació (Ràdio Castelldefels) me acaba de enviar el enlace al programa que grabamos la semana pasada. ¡Menudas risas! Y anda que no me hizo pasar vergüenza con su “espai traició” XD
*
En Josep de QdImaginació (Ràdio Castelldefels) m’acaba de fer arribar l’enllaç al programa que vam fer la setmana passada. Quin riure! I quina vergonya em va fer passar amb l’espai traïció.

<<Com vam fruir del nostre programa de la passada setmana, gràcies a la nostra convidada ISABEL DEL RÍO. La jove, però ja prou experimentada escriptora, ens va parlar de la seva obra i presentar la seva nova i interessantíssima novel·la "La Vident de la Lluna Plena". També vam fer un repàs a les seves múltiples i diferents dedicacions al món de la literatura i a la seva vessant solidària amb la seva editorial "Otros Mundos", a banda de passar-ho molt bé amb la seva simpatia i il·lusió en tot el que fa. Una magnífica emissió, no us la perdeu>>.


No hay comentarios:

Publicar un comentario